Detalj iz tunela Parka prinčeva govori ko je "crna ovca" u svlačionici PSG-a!

Atmosfera usijana

Detalj iz tunela Parka prinčeva govori ko je "crna ovca" u svlačionici PSG-a!

A. Čaušević

Atmosfera u svlačionici PSG-a je sve osim dobra nakon neočekivanog ispadanja u Ligi prvaka od Real Madrida. 

Karim Benzema je u drugom poluvremenu kompeltirao hat-trick za pobjedu 3:1, a svemu je kumovao i golman Gianluigi Donnarumma.

Proteklih dana je bilo svega u pariškom klubu. Navodno su se Gianluigi Donnarumma i Neymar potukli, ali brzo je to demantovano.

Danas su PSG na svom stadionu dočekao Bordeaux, a sasvim očekivano navijači su zvijezde popularnih Svetaca dočekali na nož.

Kakva je atmosfera u PSG-u najbolje pokazuje detalj s poečtka utakmice, tačnije iz tunela Parka prinčeva.

Oglasi

Na prvu se da primjetiti da je Donnarumma na neki način "crna ovca" u svlačionici pošto kad se Italijan pojavio niko nije želio s njima da se pozdravi, a Neymar ga nije čak ni pogledao.

Tokom utakmice kamere su zabilježile zamišljenog Donnarummu sa kapuljačom na glavi, a kada se golman pojavio na zagrijavanju navijači su ga dočekali žestokim zvižducima.

Nije bio samo Donnarumma na meti navijača PSG-a već praktično svi pa i najveće zvijezde poput Neymara i Lionela Messija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Većim dijelom utakmice koju su domaći riješili s 3:0 čuli su se zvižduci upućeni Brazilcu i Argentincu, posebno je to bilo izraženo kada je Neymar zabio drugi gol za domaće.

PSG-u je osvajanje Lige prvaka bilo prioritet te je je sigurno da navijači super plaćenim zvijezdama dugo neće zaboraviti ispadanje od Reala.

Top Komentari

emanuelmacron
ma rastjerat sve do jednog
1 1
AcMilan_rosoneriBosna
Vidi sreća Điđi kao oni osmjesi u Milanu samo su ovi sada malo kiseliji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti