Neymar dovodi pojačanje u Barcelonu
Foto: EPA

Paulinho bi ipak mogao doći

Neymar dovodi pojačanje u Barcelonu

M. Šljivak
Teme:

Ekipa Barcelone u novu sezonu će ući s novim trenerom.

Ernesto Valverde preuzeo je vođenje katalonskog velikana, a ovaj stručnjak će u narednom periodu pokušati da dodatno ojačati ekipu.

Glavna želja je brazilski veznjak Paulinho. Barca je već ranije slala ponudu kineskom timu Guangzhou Evergrandeu, ali je cifra od 20 miliona eura odbijena.

Ipak, igrač ima veliku želju da dođe u Barcelonu. Dodatne napore u njegovom angažovanju čini i njegov saigrač iz reprezentacije Neymar, pa neće biti nikakvo čudo ako Paulinho obuče dres tima s Nou Campa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Problem za sada predstavlja kineska ekipa. Oni se ne žele lako odreći sjajnog Brazilca, koji je ranije nosio dres Tottenhama.

Neymar je očigledno uspio nagovoriti Paulinha da dođe u Barcelonu, ali Guanghzou će ipak imati glavnu riječ o eventualnom transferu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi