Neymar: Igram za Messija, on je faca

Zanimljiva izjava Brazilca

Neymar: Igram za Messija, on je faca

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar trenutno se nalazi na pripremama s reprezentacijom prije početka Olimpijskih igara.

Neymar će kasniti na pripreme Barcelone jer će s Brazilom nastupiti na Olimpijadi u Riju. Brazilac je jedan od najboljih igrača katalonske ekipe, a za brazilske medije govorio je o njegovom odnosu s Messijem.

"Imamo sjajne igrale u Barceloni, ali uporno svi govorimo da ne ovisimo o Messiju. Pa naravno da ovisimo jer je on najbolji. Mene nije sramota reći da igram za njega jer je on glavna faca naše ekipe. Messi je najbolji na svijetu i nadam se da ću ga ja zamijeniti na tom mjestu", rekao je Neymar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Brazilci očekuju od svoje reprezentacije da dođu do zlatne medalje na Olimpijadi. Ipak, Neymar ne želi da stavlja dodatni pritisak na svoj tim, te je dodao da bi bio zadovoljan bilo kojom medaljom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti