Neymar, Mbappe, Cavani ili Thauvin?

Četiri kandidata za najboljeg igrača Ligue 1

Neymar, Mbappe, Cavani ili Thauvin?

Rano jutros su svjetlo dana ugledali kandidati za najboljeg fudbalera, trenera, mladog fudbalera i golmana francuske Ligue 1.

Kao što se to i očekivalo, među kandidatima za najboljeg fudbalera su čak tri igrača PSG-a koji će ove sezone vratiti titulu u svoje vlasništvo nakon sjajnih partija.

Edinson Cavani, Neymar i Kylian Mbappe su među kandidatima za najboljeg fudbalera, a uz njih je i krilni igrač Marseillea Florian Thauvin.

U konkurenciji za najboljeg golmana su Alphonse Areola (PSG), Steve Mandanda (Marseille), Anthony Lopes (Lyon) i Benjamin Lecomte (Montpellier). Nadalje, kandidati za najboljeg mladog igrača su Kylian Mbappe (PSG), Houssem Aouar (Lyon), Tanguy Ndombele (Lyon) i Malcom (Bordeaux).

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naravno, tu je i izbor za najboljeg trenera, a tu su u konkurenciji Unai Emery (PSG), Rudi Garcia (Marseille), Leonardo Jardim (Monaco) i Olivier Dall'Oglio (Dijon).

Pobjednici u svim konkurencijama saznat će se na svečanosti koja će biti održana 13. maja.

Top Komentari

rifresh
a nema payeta i depaya,ako nisu najbolji onda su zasluzili biti u konkurenciji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi