Snagu "Messi-Neymar" klana na svojoj koži najbolje je osjetio Mbappe

Detalj s treninga

Snagu "Messi-Neymar" klana na svojoj koži najbolje je osjetio Mbappe

Admin Čaušević

Lionel Messi, Neymar Junior i Kilyan Mbappe čine najtraktivniji napadački trio na svijetu.

Društvenim mrežama je počeo kružiti video kako Neymar tokom treninga ignoriše Mbappea kako bi obavio zajedničku vježbu sa Messijem.

Nije poznato kada je video nastao, ali očigledno se radi o prošloj sezoni pošto su fudbaleri trenirali u opremi za hladnije vremenske uslove.

Mbappe je u jednom trenutku pružio ruke čekajući da mu se Neymar pridruži, ali je Brazilac samo gledao.

Francuzu je u pomoć uskočio jedan od pomoćnih trenera PSG-a, dok je Neymar pričekao Messija kako bi odradili vježbu.

Javna je tajna da je svlačionica PSG-a podijeljena na nekoliko klanova i da Mbappe i nema baš najbolji odnos sa igračima iz Južne Amerike.

Možda je i ovaj detalj sa treninga pravi pokazatelj hladnog odnosa između zvijezda francuskog kluba te da su zajedničke proslave tokom mečava samo predstava za jevnost.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nakon što je potpisao novi ugovor dosta se špekulisalo o tome da je Mbappe tražio od čelnika ekipe da se riješe Neymara.

Posljednji izvještaji govore da je i brazilsi fudbaler pristao na odlazak sa Parka prinčeva, međutim problem je što PSG ne može pronaći kupca koji bi ispunio Neymarove uslove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti