Mbappe o navodima da je Neymara nazvao klošarom: Da, istina je...

Pale su teške riječi

Mbappe o navodima da je Neymara nazvao klošarom: Da, istina je...

S. Grebović

I pticama na grani je jasno da u bogatim odajama PSG-a ne cvjetaju ruže kada su u pitanju odnosi među igračima...

Parižanima nikako da krene u novoj sezoni.

Nakon što su odradili spektakularan prelzni rok u kojem su doveli Lionela Messija, Sergija Ramosa, Gianluigija Donnarummu, Wijnalduma... ova ekipa ne pravi željene rezultate.

Nezadovoljstvo javnosti je sve veće, a ono je kulminiralo ponajviše nakon poraza u nedelju od Rennesa 2:0.

Francuski mediji kao jedan od razloga navode "nered" koji vlada među zvijezdama u svlačionici, a tu se prvenstveno misli na odnos između Mbappea i Neymara.

Mladi Francuz je otvorio dušu za domaće medije i otkrio zanimljive pikanterije koje vladaju u svlačionici.

"Real je poslao nekoliko ponuda, od 160 do 200 miliona eura, ali ostao sam u Parizu i sretan sam. Do kraja ove sezone od mene nećete ni čuti ni vidjeti stav – niste me pustili, okej, lagano ću… Previše volim fudbal i previše poštujem ovaj klub da bih i samo jednu utakmicu odigrao ispod maksimuma. Što se tiče moje situacije – više ni ne razgovaramo o nastavku saradnje jer znaju kako želim otići."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Francuski mediji nisu odoljeli, a da ga ne pitaju da li je istina da je Neymara za vrijeme jedne utakmice nazvao 'klošorem'.

"Da, rekao sam to zaista. Ponavljam, događa se u fudbalu, ali to ne znači kako imamo problem. Razgovarali smo poslije... Mnogo smo takvih riječi razmijenili u prošlosti zato što želimo pobjeđivati i osvajati trofeje. Vjerojatno će i u budućnosti biti takvih reakcija, ali nekog velikog nezadovoljstva zaista nema. Poštujem Neymara i kao igrača i kao čovjeka, divim se svemu što on jest."

Top Komentari

bk123
Kad kažem da je Mbappe strašan igrač čak i više od toga neću otkriti toplu vodu..kao igrač fenomenalan...al koliko mogu upratiti preko novina i portala izgleda kao jako razmaženo mamino derište , kojemu bi dobro došla koja obrazovno vaspitna pleska po ušima.
2 0
mirex
Je.o ga Ronaldo......nikad u njemu fudbalera,Narcis...prvo ja pa svi ostali.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi