Neymar Mbappeu: "Kada dolaziš?"
Neymar i Mbappe u izuzetnim su odnosima, što potvrđiju i riječi francuske senzacije na posudbi u PSG-u

Pikanterija iz Paris Sent Germaina

Neymar Mbappeu: "Kada dolaziš?"

Markovi konaci upriličeni su prilikom dovođenja Kyliana Mbappea iz Monaca u PSG. Gdje će, šta će, ko je koliko spreman izdvojiti, je li cijena 569 miliona ili 693. Pa da li bi se snašao gdje, s kim bi bio dobra kombinacija. Da li je on "taj"?!

Na kraju posuđen je s opcijom da ga PSG na kraju sezone može otkupiti ako mu se sviđa i prohtije.

Sve je to iz prikrajka posmatrao Neymar Junior koji je već ranije prije no što će Mbappe potpisati za Parižane, učinio isti korak, mahnuvši Barceloni za tričavih 220 miliona eura.

Francuska zvijezda koja će najvjerovatnije dosegnuti neslućene visine u narednim godinama otkrila je francuskim medijima kakvu je poruku dobio od Brazilca, koji mu se očito obradovao.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Odmah nakon mog dolaska u PSG on mi je pomogao da se snađem na krilnim pozicijama. Pomogao mi je da se adaptiram na ovaj tim. Prije nego što sam stigao, poslao mi je poruku u kojoj je pitao: 'Kada dolaziš?'

Bilo je ostalo da se posao finalizira, što sam mu i rekao, ali vjerujem da je mislio da lažem jer je bilo dosta odlaganja. Kada se sve završilo, mogao sam da odahnem", rekao je Mbappe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi