Neymar: Moj san? Real Madrid

Zanimljivi odgovori prije devet godina

Neymar: Moj san? Real Madrid

Teme:

Brazilski fudbaler Neymar glavna je tema svih sportskih medija proteklih dana. 

Konačni ishod njegovog eventualnog transfera iz Barcelone u PSG iščekuje se svaki dan. Naravno, bio bi to transfer koji bi potresao svijet, jer bi PSG Kataloncima isplatio nestvarnih 222 miliona eura. 

Neymar bi godišnje zarađivao također nestvarnih 30 miliona eura, a inostrani mediji, iščekujući ovaj transfer, otkrivaju zanimljive detalje o nekadašnjem igraču Santosa. 

Pojavio se i intervju od prije devet godina u kojem je Neymar za jedne novine dao veoma zanimljive odgovore. Naime, na pitanje o tome za koji mu je klub san igrati, on je odgovorio "Za Real Madrid, najveći klub na svijetu", a na pitanje ko je bolji, Ronaldinho ili Kaka, on je odgovorio: Ja preferiram Zidanea".

Podsjetimo, Real Madrid i Barcelona su vodili veliku borbu za njegov potpis na ljeto 2013. godine, ali Katalonci su na kraju ipak uspjeli da ga dovedu u svoje redove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi