Neymar na mukama: Utakmica ili sestrin rođendan?

PSG svjestan situacije

Neymar na mukama: Utakmica ili sestrin rođendan?

Edmir Škorić

Neymar je ranije bio redovan gost na proslavama sestrinih rođendana, ali šta će u martu?

Uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka između Borussije Dortmund i PSG na programu je 11. marta 2020. godine, a istog dana rođendan slavi sestra brazilskog reprezentativca.

Posljednjih pet godina Neymaru je raspored bio pogodan, pa je mogao otići na proslavu, no sada mu raspored utakmica nije išao na ruku.

Zanimljivo da je protekle utakmice u i oko 11. marta propuštao što zbog povreda, što zbog suspenzija, a sve kako bi bo na sestrinom rođendanu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sad je samo pitanje na koji način će Neymar izbjeći revanš u Dortmundu, a PSG je sasvim sigurno upoznat s praksom Neymara kada je u pitanju 11. mart.

Top Komentari

Rajvosa2019
Idi ti jarane na utakmicu , a sestru posalji meni - nece joj faliti ni dlaka na glavi - obecavam
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi