Neymar nakon utakmice imao svađu sa navijačem Cityja

Brazilac u raspravi

Neymar nakon utakmice imao svađu sa navijačem Cityja

Teme:

Fudbaleri Barcelone su u okviru prve utakmice osmine finala Lige prvaka sa 2:1 trijumfovali na gostovanju kod Manchester Cityja. Oba gola za katalonski tim dao je Luis Suarez.

Njegov saigrač, Brazilac Neymar, zamijenjen je u 80. minuti utakmice, ali je po završetku susreta ušao u raspravu sa jednim navijačem Manchester Cityja koji ga je očito provocirao dok je ovaj sjedio na tribini poslije izmjene.

Čim je sudija označio kraj utakmice, Neymar je prišao navijaču koji je pričao portugalski i razmijenio je nekoliko riječi. Navijač je jasno pokazivao da mu se ne sviđa što Neymar često pokušava da odglumi prekršaje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.