Neymar nasamario saigrače prilikom pravljena selfija, oni popadali od smijeha

Brazilac pokazao smisao za humor

Neymar nasamario saigrače prilikom pravljena selfija, oni popadali od smijeha

S. Grebović

Dokaz da u svlačionici Parižana vlada dobra atmosfera je snimak iz aviona prilikom povratka iz Kneževine.

Ekipa PSG-a nezaustavljivo korača ka odbrani titule prvaka Francuske.

Parižani su nakon remija prošlog vikenda sa Monacom 3:3, sredinom sedmice u gostima savladali istog rivala u zaostaloj utakmici 15. kola sa rezultatom 4:1 i tako dokazali ko je 'gazda' u Francuskoj.

Novom su pobjedom prvom pratitelju, ekipi Marseillelea, pobjegli na osam bodova razlike i samo bi ih čudo moglo spasiti da se ne okite novom, devetom titulom francuskog šampiona.

Atmosfera u timu je na zavidnom nivou, a tome svjedoči snimak iz aviona pri povratku iz Kneževine. Na istom se može vidjeti Neymar kako sa saigračima pokušava napraviti selfie.

Brazilac je zamolio saigrače da poziraju kako bi napravili zajedničknu fotografiju, no oni nisu ni slutili da je on zapravo sve snimao, umjesto da slika, nakon čega je nastao smijeh među njima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

View this post on Instagram

@neymarjr trolls the entire @psg squad 😂🤳

A post shared by 433 (@433) on

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi