Neymar nazvao predsjednika Barce i otvorio mu dušu?

Kaje se zbog odlaska?

Neymar nazvao predsjednika Barce i otvorio mu dušu?

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar konačno će se vratiti na teren nakon duge pauze zbog povrede skočnog zgloba desne noge.

Neymar iza sebe ima veoma dobru sezonu u PSG-u, ali mrlju na to bacila je povreda prije dva mjeseca zbog koje se tek oporavio u finišu sezone. Brazilac je i dalje u centru pažnje zbog stalnih špekulacija da bi mogao već na ljeto ponovo promijeniti klub.

Navodno, Neymar je shvatio da je napravio grešku što je ljetos odlučio napustiti Barcelonu i preći u PSG, ali već je prekasno za kajanje. Prema pisanju katalonskog Sporta Neymar pokušava da izgladi odnose s predsjednikom Barce, Josepom Bartomeuom.

Njih dvojica nisu u dobrim odnosima od Neymarovog odlaska i tužbe u pokušaju da iznudi još novca. Ali, navodno je Neymar kontaktirao Bartomeua i poručio mu da je svjestan da je bila greška što je napustio Barcu i da bi se volio vratiti jednog dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije