Neymar neće napustiti PSG

Tvrdi njegov saigrač

Neymar neće napustiti PSG

S. Mlaćo

Sjajni Brazilac Neymar ipak neće napustiti PSG.

Navijači Parižana strahuju s obzirom da je Barcelona opasno zagrizla da ga vrati, ali to se prema svemu sudeći neće desiti.

Veznjak Ander Herrera ističe da je Brazilac sretan u PSG-u.

"Neymar i Mbappe se osjećaju ispunjeno ovdje. Večeras sam sa Neymarom prije karantina i on je vrlo uključen u ovaj klupski projekat. Kazao mi je da nikad nije bio ovako sretan u Parizu", kazao je Herrera.

PSG je za njegove usluge Barceloni isplatio 222 miliona eura, a Brazilac je postao jedan od najplaćenijih fudbalera svijeta sa zaradom od 37 miliona eura po sezoni.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymar je međutim u dresu francuskog kluba odigrao samo 80 utakmica od mogućih 155 tokom prethodne tri sezone, ali je svoje usluge itekako dobro naplatio.

To je prosjek od 26 utakmica po sezoni, a s obzirom na svoju platu od 37 miliona eura po sezoni, svaki nastup je Brazilac naplatio oko 1.4 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi