Supruga nagovijestila preokret u slučaju Thiaga Silve
EPA

Ističe mu ugovor s PSG-om

Supruga nagovijestila preokret u slučaju Thiaga Silve

Iskusni brazilski defanzivac Thiago Silva mogao bi, ipak, ostati u PSG-u.

Iako je djelovao da je Silva zbog prekida sezone završio svoju priču na Parku prinčeva, ponajviše jer nije produžio ugovor, na kraju bi moglo doći do preokreta.

To je izjavila njegova supruga Isabelle, kazavši, između ostalog, da je želja 35-godišnjeg fudbalera da nastavi igrati u dresu PSG-a.

"Bilo bi odlično da se saradnja nastavi, jer volimo klub, volimo grad, zavoljeli smo i Francusku. Ovdje su naša djeca odrasla i stoga ne bismo imali ništa protiv da ostanemo u Parizu. Šta će biti, zaista ne znam, kao što ne znam ni kada ćemo se moći vratiti poslije pandemije", kazala je Isabelle za La Parisien.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ukoliko u PSG-u budu imali drugačije planove, Silva ne mora brinuti jer se za njegove usluge interesuje Milan, čiji je dres nosio prije nego što je 2012. godine preselio u Francusku.

Silva je sa godišnjom plaćom od 14 miliona eura daleko najplaćeniji defanzivac Ligue 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi