Neymar: Nigdje ne idem u januaru

Brazilac negirao glasine o transferu

Neymar: Nigdje ne idem u januaru

Brazilski internacionalac i jedan od najtraženijih igrača na svijetu, Neymar izjavio je kako neće u januarskom prelaznom roku napustiti redove Santosa.

Odavno već kruže glasine o prelasku mladog igrača u neki od velikih evropskih klubov, a najviše se spominju Manchester City, Barcelona i Real Madrid.

 

Bilo kako bilo, napadač je istakao kako ne namjerava još uvijek napustiti Brazil.

 

"Sretan sam u Santosu, sa svojom porodicom, sinom, prijateljima tako da nije trenutak da odem. Taj trenutak će doći jer sanjam od malih nogu da jednog dana zaigram u Evropi, ali taj trenutak još uvijek nije došao. Danas ne vidim sebe u drugom klubu osim Santosa.

 

Neymar je za Santos odigrao 102 meča dok je u reprezentaciji Brazila odigrao 27 susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.