Neymar od korone pobjegao u svoje dobro poznato "skriveno mjesto"

Izolirao se

Neymar od korone pobjegao u svoje dobro poznato "skriveno mjesto"

Edmir Škorić
Teme:

Nogometaš PSG-a napustio je Francusku i odlučio da prekrši i klupska pravila, pa se vrati kući.

Francuska je poduzela ozbiljne mjere jer se broj zaraženih koronavirusom drastično povećao, a predsjednik Macron je proglasio stanje uzbune i zatvorio granicu. Neki su odlučili da napuste zemlju svjesni da se sprema još gori period.

Oni koji nemaju te mogućnosti, naprosto ostanu i čekaju, ali Neymar, Edinson Cavani i Thiago Silva, saigrači iz PSG-a, odlučili su da napuste Francusku.

Neymar se izolirao u autentičnom dvorcu u Mangaratibi gdje se sakriva od pandemije koronavirusa. Kako javlja Globoesporte, radi se o "skrivenom mjestu u Rio Dde Janeiru".

Neymar se znao ranije oporavljati u ovom luksuznom zdanju, koje je potpuno izolirano i nemoguće je običnom smrtniku doći do njega. Ovu kuću Brazilac je kupio 2016. godine za 7,3 miliona eura i naziva ju "kućom snova" koja ima 10.000 četvornih metara i svu raskoš koju mogu sebi da priušte oni najbogatiji.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U kompleksu su dva bazena, teretana, spa, saune, jacuzzi, teniski teren, vinski podrum, a za sve Neymar koristi i privatni helikopter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi