Barcelona pored Neymara ovog ljeta želi dovesti još dva zvučna pojačanja

Katalonci idu u pravi remont ekipe

Barcelona pored Neymara ovog ljeta želi dovesti još dva zvučna pojačanja

E. Čaušević

Španski mediji ponovo su počeli špekulacije da će se Neymar i na kraju ove sezone pokušati vratiti u Barcelonu.

Neymar je na ljeto 2017. godine iz Barce prešao u PSG za rekordnih 222 miliona eura, ali je prošlog ljeta javno priznao da je napravio grešku, te je pokazao veliku želju da se vrati u katalonski klub.

No, Parižani nisu željeli ni čuti za njegov odlazak, te su u nekoliko navrata odbili ponudu Katalonaca. Ipak, ovog ljeta bi situacija mogla biti drugačija jer je PSG navodno odredio cijenu za Neymara u iznosu od 150 miliona eura.

Međutim, Neymar nije jedini koji će biti na meti Barcelone ovog ljeta. Katalonci su pokazali veliki interes za Lautara Martineza koji igra u Interu, te ima klauzulu od 110 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Lautara vide kao idealnu zamjenu za Luisa Suareza, a da li će uspjeti dovesti Argentinca ostaje nam da vidimo.

Kako piše Mundo Deportivo jedna od opcija je i sjajni igrač Leipziga, Timo Werner. Navodno, skauti Barcelone pratili su njemačkog reprezentativca na prethodnim mečevima i spremni su na ljeto ponuditi za njega oko 60 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Njima ne treba Real,oni sami sebe unistavaju sa ovom poplavom dovodjenja stranih zvjezdica.Njihova snaga je bila Mesija i skromnost igraca iz nje a sada ce sa ovim placenicima sami sebe unistiti
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi