Neymar od PSG-a zatražio novo pojačanje iz Barcelone
Želi prijatelja u svom timu (Foto: EPA)

Rado bi vidio Suareza pored sebe

Neymar od PSG-a zatražio novo pojačanje iz Barcelone

Midhat Šljivak

Brazilac Neymar u PSG-u očigledno može šta želi.

Rukovodstvo pariškog tima dalo mu je velike ovlasti, pa čak i da traži potencijalna pojačanja koja bi se dobro uklopila s njim u ekipi.

Tako je, prema pisanju španskog Sporta, Neymar zatražio dovođenje urugvajskog napadača iz redova Barcelone Luisa Suareza.

Duo je imao odličnu saradnju u redovima katalonskog tima. Sada ga Brazilac ponovo želi uz sebe i navodno je zatražio od čelnika PSG-a da ga dovedu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

O odlasku Suareza iz Barcelone priča se već mjesecima.Međutim, za sada od toga nema ništa, no ljeto je itekako dugo i svašta se može desiti.

Suarez bi na Parku Prinčeva trebao zamijeniti sunarodnjaka Edinsona Cavanija koji bi se mogao vratiti u Italiju, gdje ga žele Juventus i Napoli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi