Šta se dešava u Torinu: Stvara li se brutalan tim Juventusa?
(Foto: EPA)

Žele i Cavanija

Šta se dešava u Torinu: Stvara li se brutalan tim Juventusa?

Midhat Šljivak

Torinski Juventus je, kako stvari stoje, odlučio da napravi tim snova i da pokori Evropu.

Dolazak Cristiana Ronalda je već izvjestan, Juve ima još dosta planova, a napadački dio tima mogao bi biti još jači naredne sezone.

Novi član Stare dame mogao bi postati i fantastični Urugvajac Edinson Cavani. Sjajni fudbaler PSG-a poručio je rukovodstvu francuskog tima da želi otići i oni bi mu mogli ispuniti želju.

Bianconeri su spremni odmah da reaguju i da ga dovedu u svoje redove, ali će veliku konkurenciju imati u Napoliju, klubu u kojem je "Matador" već igrao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ranije je Cavani tvrdio kako je Napoli jedini tim za koji bi igrao u Italiji, ali činjenica da bi mogao igrati sa Cristianom Ronaldom u Juventusu, mogla bi mu promijeniti mišljenje.

Ako bi došao u Torino, Juve bi napadački izgledao zaista spektakularno i teško da bi ih iko mogao zaustaviti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi