Neymar razmišljao o završetku karijere
Foto - EPA

Bio pod velikim pritiskom

Neymar razmišljao o završetku karijere

M. Šljivak

Zvijezda PSG-a Neymar priznao je u jednom intervjuu kako je razmišljao o završetku karijere.

Brazilac je godinama bio pod velikim pritiskom. To ga je navelo da razmišlja o ranom okončanju karijere, ali je na kraju odustao od te ideje.

"Došao sam do te tačke gdje sam se pitao želim li još igrati fudbal. Bio sam 'vruće glave', ali sam jednom otišao kući i počeo razmišljati o svemu kroz šta sam prošao kako bih došao tu gdje jesam. Ljubav prema fudbalu me je smirila i vratila u realnost", rekao je Neymar.

Sada tvrdi da je postao imun na sve pritiske.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Sada sam osoba koja se lako nosi sa pritiskom. Zato sam 10-ka Brazila i PSG-a i jednostavno sam Neymar. Zahvalan sam što predstavljam PSG i Brazil i znam da uvijek moram dati sve od sebe jer to od mene svi očekuju".

Neymar je u dresu PSG-a od 2017. godine odigrao svega 98 utakmica i zabio je 80 golova. Dres Brazila je oblačio 103 puta i postigao je 64 gola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi