Neymar ostvario snove navijačima PSG-a
Foto: EPA

Sjajan potez Parižana

Neymar ostvario snove navijačima PSG-a

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a sinoć su na domaćem terenu savladali Nicu sa 3:0 u okviru derbija 11. kola Lique 1.

PSG je u sinoćnjoj utakmici pokazao da će ga ove sezone biti teško zaustaviti ka pohodu na novu titulu prvaka Francuske. Parižani su igrali bez prve zvijezde Neymara koji je "odmarao" zbog crvenog kartona kojeg je dobio na meču sa Marseilleom.

Ipak, to nije spriječilo domaći tim da upiše nova tri boda, a briljirao je Edinson Cavani koji u dva navrata zatresao mrežu protivničke ekipe. Iako Neymar nije igrao sinoć on je ispunio snovi za tri vjerna navijača domaće ekipe.

"Ovaj meč je bio i humanitarne prirode za nas. Tri sna su večeras ispunjena na Parku Prinčeva", objavila je PSG fondacija na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti