Neymar se bruka, ali se Ronaldu danas baš igra!

Sjajna utakmica

Neymar se bruka, ali se Ronaldu danas baš igra!

E. Oštraković

Navijači koji su "masno" platili ulaznice kako bi gledali spektakli između Cristiana Ronalda i Lea Messija, imaju šta da vide.

Nakon prvog poluvremena na utakmici između All Star ekipe Al Hilala i Al Nassra, te Paris Saint Germaina, rezultat je 2:2.

Poveo je PSG preko Lea Messija u 3. minuti, a to kao da je naljutilo Cristiana Ronalda koji je zaigrao sjajan nogomet.

Prvo je sjajnim potezom osramotio Carlosa Solera u jedanaestoj minuti utakmice kada mu je petom probacio loptu kroz noge.

Svoj prvi gol na utakmici postigao je u 34. minuti. Penal je dosuđen za All Star ekipu i to nakon što je Navas nokautirao upravo Ronalda.

Bernat je u 39. minuti dobio direktan crveni karton, ali je samo četiri minute kasnije PSG postigao drugi gol i došao do novog vodstva.

Oglasi

Strijelac je ovaj put bio Marquinhos. U trećoj minuti sudijske nadoknade dosuđen je penal za PSG nakon prekršaja nad Neymarom.

Upravo Brazilac je odlučio da šutira penal, ali ga je golman All Star ekipe propisno osramotio jer mu je uhvatio loptu.

Penal koji je izveo Neymar možete pogledati OVDJE.

U sledećem napadu novi gol. Sjajan centaršut, udarac Ronalda glavom, ali lopta pogađa stativu. Ipak Ramos je napravio grešku koju je Ronaldo iskoristio i pogodio za 2:2.

Drugi gol Ronalda na ovoj utakmici pogledajte OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi