Neymar počeo štrajk jer želi da se vrati u Barcelonu

Neće doći na početak priprema

Neymar počeo štrajk jer želi da se vrati u Barcelonu

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar nalazi se u centru pažnje zbog špekulacija da će napustiti PSG i vratiti se u Barcelonu.

Neymar je u PSG stigao prije dvije godine upravo iz Barcelona za rekordnih 222 miliona eura. Međutim, mediji u Španiji već danima pišu o tome da se Brazilac pokajao i da se želi vratiti u Barcelonu.

Čak je spreman za javno izvinjenje zbog načina na koji je otišao iz Barce, ali jasno je da je njegova sudbina u rukama čelnika PSG-a koji ga neće pustiti tako lako nakon što su potrošili pravo bogatstvo na njega.

No, Neymar je odlučan u tome da se izbori za povratak u Barcelonu, a katalonski Sport čak piše o tome da je najavio štrajk kako bi natjerao čelnike PSG-a da ga prodaju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno, Neymar ne želi da dođe na početak priprema Parižana koje počinju za sedam dana. Odbija da trenira dok se ne ostvari transfer u Barcelonu i potom planira da pripreme počne s katalonskim klubom.

Da li će mu ovakva ucjena pomoći da se vrati u Barcelonu sigurno ćemo saznati u narednim sedmicama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Terminator
Da su pametni ovi iz PSG-a da te kazne novčano i da vrate sve pare koje si uzeo id njih.Treba te naučiti pameti,derište jedno.Kurton od igrača.
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi