Neymar pomogao Argentincima pred veliki derbi

Messi i Mascherano stigli s Neymarovim avionom

Neymar pomogao Argentincima pred veliki derbi

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone u nedjelju su ostvarili pobjedu na gostovanju protiv Seville, a sada igrače ove ekipi očekuju reprezentativne obaveze.

Za nekoliko dana veliki derbi Južne Amerike igraju Brazil i Argentina u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Ovo je možda i zadnja šansa za Argentince da zadrže priključak i šansu za plasman što čini ovaj meč još uzbudljivijim.

Medije u Argentini iznenadilo je što su jučer u Brazil zajedno stigli Messi, Mascherano i Neymar. Naime, Brazilac je odlučio ponuditi prevoz u svom privatnom avionu za saigrače iz Barce. Ipak, Argentincima se i nije pretjerano svidjelo što su Messi i Mascherano došli zajedno s Neymarom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi