Neymar se vratio u Pariz, ali svi su odmah primijetili izraz na njegovom licu

Još to nije prebolio

Neymar se vratio u Pariz, ali svi su odmah primijetili izraz na njegovom licu

Endin Čaušević

Brazilski reprezentativci Neymar i Marquinhos vratili su se u Pariz i već jutros priključili su se treninzima PSG-a pred nastavak sezone, ali mnogi su primijetili da Neymar i nije baš najsretniji stigao na početak priprema i razlog za to je veoma jasan.

Parižane već iduće srijede očekuje prva utakmica u drugom dijelu sezone kada će na svom stadionu ugostiti Strasbourg, a čini se da će svi igrači osim Lionela Messija biti na raspolaganju za ovaj meč.

Mnogi su se jučer iznenadili kada se Kylian Mbappe pojavio na treningu PSG-a jer ga nisu očekivali do početka 2023. godine, ali on je iznenadio odlukom da odmah nakon završetka Mundijala dođe u klub.

Mbappe je odbio deset dana odmora koje je imao pravo da iskoristi i odlučio je odmah da se priključi treninzima svog kluba što je posebno oduševilo navijače PSG-a.

On se tako priključio ekipi prije Neymara i Marquinhosa iako je brazilski dvojac dosta ranije završio nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali su iskoristili maksimalno vrijeme za odmor.

Oglasi

Neymar i Marquinhos su se jučer vratili u Pariz, a već jutros su došli na trening svog kluba i jasno je da će naredne srijede oni biti u sastavu za meč protiv Strasbourga.

PSG je objavio na zvaničnoj stranici dolazak brazilskih reprezentativaca, a u centru pažnje bio je Neymar koji je bio vidno neraspoložen za razliku od Marquinhosa koji nije skidao osmijeh s lica.

Jasno je da je Neymar još uvijek itekako tužan i razočaran što s Brazilom nije uspio ponovo da osvoji Svjetsko prvenstvo iako su Karioke bile prvi favorit na turniru u Kataru.

Na kraju su Brazilci ispali već u četvrtfinalu nakon poraza od Hrvatske, a mnogi navode da je to bio Neymarov posljednji Mundijal i još jedna propuštena prilika da postane prvak svijeta.

Na njegovom licu vidi se da je još uvijek pod utiskom lošeg rezultata na Mundijalu i u PSG-u će imati sigurno veliki zadatak da to riješe i maksimalno pripreme Neymara za nastavak sezone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Od PSG-a se očekuje da ove sezone konačno osvoji Ligu prvaka i ne mogu dopustiti da su neki igrači tužni i razočarani i Neymar će im trebati sigurno u svom najboljem izdanju do kraja ove sezone.

Top Komentari

semirM
Koja glupost
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi