Neymar produžio ugovor sa Santosom

Neymar produžio ugovor sa Santosom

Edmir Škorić
Teme:

Iako mu je ponuđen multi-milionski ugovor i prilika da zaigra za Chelsea, brazilski tinejžder Neymar odlučio je produžiti ugovor sa Santosom.

Brazilski portal Globoesporte piše kako je nova saradnja Neymara i Santosa dogovorena nakon jučerašnjeg sastanka u sjedištu kluba.

Naime, na sastansku su bili prisutni Neymar, njegov menadžer Wagner Ribeiro, te predsjednik kluba Luis Alvaro Santos Oliveira. 18-godišnjak je potpisao novi ugovor, no detalji još nisu otkriveni.

Neymar bi trebao mjesečno zarađivati 70.000 eura, pola plaće isplaćivat će klub, a pola sponzori i ostali investitori. Na ovakav način je isplaćivan i Robinho u Santosu, kada je prošle sezone igrao na posudbi iz Manchester Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije