Neymar progovorio o budućnosti u PSG-u
Foto: EPA

Ljetos ga željela Barcelona

Neymar progovorio o budućnosti u PSG-u

Brazilski fudbaler Neymar ostao je u PSG-u unatoč velikim naporima Barcelone da ga angažuje.

Ideja odlaska u PSG nije se ispostavila najboljom za Neymara koji i dalje ima veliku želju da se vrati u Barcelonu, no Parižani ne žele tek tako da ga puste.

Pitanja oko eventualne budućnosti dočekala su Neymara i nakon sinoćnje utakmice protiv Galatasarayja (5:0) u kojoj je, podsjetimo, postigao gol i upisao dvije asistencije.

"Jesam li sretan u PSG-u? Sretan sam kada igram fudbal", rekao je Neymar čiji odgovor nije baš precizan, a potom je dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ono što najviše volim je izlazak na teren, bez obzira gdje se nalazim. Kad postoje dva tima, lopta, sretan sam", poručio je Neymar.

Ove sezone Neymar se nije pretjerao naigrao zbog povrede, nastupio je tek u osam utakmica u Ligue 1, a pritom je uspio da postigne šest pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti