Poznati svi učesnici osmine finala Lige prvaka, čeka nas paklen žrijeb!

Šesnaest najboljih klubova Evrope

Poznati svi učesnici osmine finala Lige prvaka, čeka nas paklen žrijeb!

Nakon večerašnjih utakmica 6. kola grupne faze u grupama A, B, C i D poznati su svi učesnici osmine finala Lige šampiona.

Pred večerašnju noć imali smo samo dva slobodna mjesta u osmini finala, a na kraju su ih popunile ekipe Atalante i Atletico Madrida.

Na prvim mjestima u grupnoj fazi završili su PSG, Bayern Minhen, Manchester City, Juventus, Liverpool, Barcelona, Red Bull Salzburg i Valencia, dok su na drugim pozicijama završili Real Madrid, Tottenham, Atalanta, Atletico Madrid, Napoli, Borussia Dortmund, Lyon i Chelsea. To su ekipe koje su prošle dalje.

Žrijeb za osminu finala bit će održan 16. decembra od 12.00 sati i sigurno će nam donijeti nekoliko spektakularnih parova obzirom da su neke vrlo snažne ekipe završile na drugim mjestima i mogu se susresti sa velikim rivalima koji su grupu završili na prvoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, prvi mečevi osmine finala na rasporedu su 18., 19., 25. i 26. febrara, dok se revanš susreti igraju 10., 11., 17. i 18. marta.

Titulu će braniti ekipa Liverpoola koja je u prošlogodišnjem finalu pobijedila Tottenham.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Mogli ste ubaciti Lapzig umjesto Salzburga
4 0
Sanska_Prangija
i dalje ih citam, majko moja budale
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi