Neymar prošetao ulicama St. Tropeza, a svi su buljili u njega jer nisu mogli vjerovati šta je obukao

Brazilac se vratio u Francusku

Neymar prošetao ulicama St. Tropeza, a svi su buljili u njega jer nisu mogli vjerovati šta je obukao

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar vratio se u Francusku nakon što je prethodna dva mjeseca boravio u Parizu.

Neymar je otputovao u Brazil na početku pandemije koronavirusa, ali se vratio prije nekoliko dana jer će PSG uskoro početi pripreme za novu sezonu, odnosno nastavak Lige prvaka koji se očekuje u avgustu.

Igrači PSG-a imaju još nekoliko dana odmora, a Neymar je to iskoristio da iz Pariza otputuje u St. Tropez. U ovom turističkom gradu na francuskoj obali ugostio ga je Marco Verratti koji tu boravi već neko vrijeme sa svojom djevojkom i prijateljima.

Oni su jučer prošetali ulicama ovog grada, a u njihovom društvu bila je i Izabel Goulart koja je inače model Victoria's Secret. No, u prvom planu našao se u najmanju ruku neobičan stajling Neymara.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi