Leonardo priznao gubitke PSG-a: Narednog ljeta neće biti velikih transfera

Sve je jasno

Leonardo priznao gubitke PSG-a: Narednog ljeta neće biti velikih transfera

E. Oštraković

Direktor PSG-a, Leonardo, izjavio je kako neće biti velikih transfera, barem kada je riječ o ekipi za koju on radi.

Naime, gubici nakon pandemije koronavirusa su veliki, te klubovi neće moći priuštiti jako velike transfere narednog ljeta.

"To što se dogodilo pogodilo je sve. Također imati će veliki uticaj na kupovinu i prodaju igrača. Ljudi kažu da smo izgubili oko 200 miliona eura. Da to je tačno", rekao je Leonardo, te je dodao:

"Nećemo praviti velike transfere narednog ljeta. TO niko neće moći sebi priuštiti pa nećemo ni mi. Nije vrijeme za takve stvari. Sačekat ćemo godinu dana, a zatim se nadamo da ćemo moći napraviti neki veći transfer", završio je direktor PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Također je potvrdio i odlaske Thiaga Silve, Edinsona Cavanija i LAyvina Kurzawe, koji će na kraju sezone postati slobodni igrači.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi