Neymar: Protiv PSG-a sam doživio najveće emocije u karijeri

Emocije su bile prevelike

Neymar: Protiv PSG-a sam doživio najveće emocije u karijeri

Napadač Barcelone i reprezentacije Brazila Neymar još uvijek je pod utiscima nakon nevjerovatnog povratka njegove Barce u osmini finala Lige šampiona protiv PSG-a.

Katalonci su izgubili u prvoj utakmici sa čak 4:0, ali su u revanšu to uspjeli da nadoknade te da slave pobjedu sa visokih 6:1 i prođu u četvrtfinale.

Nemyar poručuje da je, kada su u pitanju emocije, ta utakmica za njega prevazišla čak i finale Lige šampiona, ali i Olimpijske igre.

"Mislim da je po pitanju važnosti to bila jedna do najbitnijih utakmica, ali po pitanju emocija bila je sigurno najemotivnija u kojoj sam ikada igrao. Prevazišla je Olimpijske igre, Kup Konfederacija i finale Lige šampiona. Emocije poslije šestog gola, sve što smo osjetili tog trenutka, bilo je zaista nevjerovatno. Ipak, kada govorimo o važnosti utakmica, Olimpijske igre su bile najvažnije za mene", rekao je Neymar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da će Barcelona u četvrtfinalu Lige šampiona igrati protiv Juventusa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi