U Parizu se "valjali od smijeha" kada su vidjeli ponudu Barcelone za Neymara

Katalonci pokušavali da ga vrate

U Parizu se "valjali od smijeha" kada su vidjeli ponudu Barcelone za Neymara

Edmir Škorić

Brazilski napadač Neymar bio je ponovo na meti svog bivšeg kluba, ali nije bilo realno da se vrati u Barcelonu.

Barcelona je pod vodstvom novog predsjednika kluba Joana Laporte planiral ada vrati Neymara četiri godine nakon što ga je prodala PSG-u, ali na kraju ne samo da nisu doveli Brazilca, nego nisu uspjeli ni da zadrže Lionela Messija, koji je na kraju potpisao upravo za francuski klub.

Katalonci su ponudili 80 miliona eura, a navodno su vlasnici PSG-a prasnuli u smijeh kada su vidjeli koliko je Barcelona spremna da plati igrača kojeg je prodala za 222 miliona eura.

Neymarov transfer iz 2017. godine i dalje je rekordan u svijetu nogometa, a igrač nedavno potpisao novi ugovor s Francuzima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nema namjeru da napusti PSG, naročito ne sada kada mu se pridružio i njegov prijatelj Messi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
I to je previše za ovog padavičara koji nemože sastaviti 20 utakmica u sezoni a zaradjuje 40ak miliona godišnje.
4 1
King_Kenny
...i ja se valjam od smijeha sto oni toliko placaju lika koji sa toliko zvijezda oko sebe nije u stanju pored Lillea osvojiti Francusku ligu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi