Neymar stao pred novinare i lupio šakom o stol: "Pa to radim i sa djevojkom!"

Brazilac pred utakmicu Lige prvaka

Neymar stao pred novinare i lupio šakom o stol: "Pa to radim i sa djevojkom!"

Admin Čaušević
Teme:

Neymar se posljednjih dana nalazi u centru pažnje, prvenstveno zbog svađe sa sportskim direktorom Luisom Ocamposom nakon poraza od Monaca. Brazilcu je bilo dosta svega i odlučio je da javno progovori te otkrije svoju stranu istine. 

PSG prolazi kroz turbulentan period i to u vrijeme kada je to pariškom klubu najmanje potrebno zbog dvomeča Lige prvaka protiv Bayerna. Elitno takmičenje za Svece je prioritet broj 1 i rano ispadanje u nokaut fazi bi sigurno izazvalo pravi haos.

Neymar je igrač od kojeg se mnogo očekuje, a zasićen od raznih glasina sa kojim se suočava već sedmicama odlučio je da kaže sve što mu je na umu.

Novinare je svakako najviše zanimalo šta se dešavalo sa Camposom u svlačionici, a Brazilac je priznao da je došlo do svađe.

"Došlo je do rasprave, nismo se složili oko nekih stvari. Svađali smo se, ali to se uvijek dešava. Svađam se i sa djevokom pa nastavimo biti zajedno."

"Nogomet nije samo ljubav, ponekad se svađate da biste se poboljšali. Istina je da nismo bili dobri i da PSG nije navikao da gubi."

Oglasi

"Ja sam ovdje već šestu godinu, uvijek se čuju neke glasine, ponekad i zlonamjeren. Nisam kriv za to, jer ne možemo utjecati na sve što objave mediji."

"Malo je to sve tužno jer neke stvari trebaju ostati među nama, kada se to objavi onda nam smeta, ali teško je saznati ko to otkriva. Ponekad su glasine istina, a ponekad nisu."

Nakon niza glasina i svađa sa Camposom francuski mediji su objavili da su se i u Parizu zastili svega te da će ga na ljeto sigurno prodati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ranije se pisalo i da je Kylian Mbappe tražio prodaju Brazilca kao preduslov da produži novi ugovor, ali je brazilski superstar ostao na Parku prinčeva.

Inače, Neymar je press-konferenciju napustio veseo i raspoložen što je na neki način i pokazatelj da odnosi u svlačionici PSG-a nisu toliko narušeni kako se to predstavljaju francuski mediji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi