Neymar pristao na sve, a onda se povukao u najvažnijem trenutku

Čekaju samo potpis

Neymar pristao na sve, a onda se povukao u najvažnijem trenutku

E. Čaušević

Neymar još uvijek nije produžio ugovor s PSG-om iako pregovori traju već nekoliko mjeseci.

Brazilac ima ugovor do ljeta naredne godine, ali Parižani žele da se osiguraju i produže saradnju na još četiri godine.

Pregovori su išli dosta dobro, te je prije nekoliko sedmica objavljeno da je sve dogovoreno, no još uvijek nema potpisa novog ugovora.

Neymar je pristao na uslove koje mu je ponudio PSG i ugovor koji će trajati do ljeta 2026. godine. No, iako je sve dogovoreno još prije mjesec dana potpisa i dalje nema što je ponovo pokrenulo špekulacije oko njegovog odlaska.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U PSG-u čekaju da Neymar zvanično pristane na novi ugovor, ali se on ne oglašava na tu temu. No, sportski direktor Leonardo potvrdio je danas da tu nema ništa sporno, te da će Brazilac sigurno ostati u Parizu i narednih godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi