Flick nije nezadovoljan nakon poraza: Ako smo već izgubili neka je to na ovaj način
Foto - EPA

Trener Bayerna

Flick nije nezadovoljan nakon poraza: Ako smo već izgubili neka je to na ovaj način

M. Šljivak

Aktuelni prvak Evrope Bayern iz Minhena poražen je sinoć na domaćem terenu od PSG-a sa 3:2 u prvom duelu četvrtfinala Lige prvaka.

Bavarski velikan je stvarao šanse, ali su ih dosta promašili, dok je PSG svoje maksimalno koristio i na kraju je slavio pobjedu.

Nakon meča govorio je trener Bayerna Hansi Flick koji je zadovoljan nastupom svoje ekipe usprkos porazu.

"Dali su nam tri gola iz nekoliko šansi koje su imali, dok smo ih mi promašili previše. Mogli smo imati bolji rezultat, ali nismo bili efikasni. Bez obzira na se, zadovoljan sam nastupom ekipe i načinom na koji smo igrali", rekao je Flick i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Promašili smo dosta prilika, ali način na koji smo igrali je bio impresivan. Ne volim gubiti, ali već ako moramo gubiti neka to bude na ovakav način, igrajući pravi fudbal. Ako pogledamo večerašnji meč, možemo očekivati pozitivan rezultat u Parizu", istakao je trener Bayerna.

Revanš susret se igra u utorak na Parku prinčeva.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krems_krems12
Prevelik je izostanak Lewandowskog. Da je sinoc bio, onakvoj odbrani PSG-a sigurno bi dao hat-trick
10 0
miki30
Trener treba biti zadivoljan ekipom. Jeste da su izgubili, ali način na koji su igrali bio je fenomenalan. Neke ekipe bi se izgubile ko rezultata 0 : 2 a Bayern super odreagovao.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi