Neymar ostaje vjeran PSG-u
FOTO: EPA

Ugovor na četiri godine

Neymar ostaje vjeran PSG-u

H. Zilić

Brazilska zvijezda Neymar, uskoro će produžiti vjernost francuskom PSG-u.

Ovu informaciju prenio je Fabrizio Romano, a Brazilac će navodno produžiti ugovor na četiri godine, međutim detalji se strogo drže u tajnosti. Ovim će biti prekinute i sve špekulacije oko Neymarovog odlaska iz PSG-a. 

I sam Neymar se oglasio na društvenim mrežama gdje je novom objavom fanovima pokazao o kojem klubu trenutno razmišlja i da priče o transferu više ne piju vode.

Neymar je sa PSG-om osvojio deset trofeja, od čega su tri titule prvaka Francuske, dva Liga Kupa, dva Kupa i tri Superkupa. Proglašen je i za igrača godine u francuskoj Ligue 1.

Top Komentari

Mele
Barselona ga ne moze kupiti, ni Real, jer su slabi financijski, City ga nece, ni United, Liverpol i Chelsea nisu nikad bili zainteresovani, zato ih sad voli.
2 0
Bhf111
Vjeran arapskim dolarima
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi