Pao dogovor, Neymaru 36 miliona eura po sezoni, uskoro potpis!

Ostaje vjeran PSG-u

Pao dogovor, Neymaru 36 miliona eura po sezoni, uskoro potpis!

E. Škorić

Samo nekoliko sati nakon što su španski mediji objavili da Neymar ima želju za povratkom u Barcelonu, francuski L'Equipe je objavio da je Brazilac postigao dogovor s PSG-om.

Neymar će navodno potpisati novi ugovor s Parižanima do ljeta 2026. godine i zarađivat će istu platu kao i prije, odnosno 36 miliona eura po sezoni.

Trenutni ugovor napadača ističe u junu 2022. godine, t ako da će novi ugovor značiti četverogodišnju saradnju.

Neymar i njegov menadžerski tim znaju da niti jedan klub u Evropi danas ne može izjednačiti ili povećati ovu ponudu s obzirom na činjenicu da je ekonomska kriza pogodila sve zbog pandemije.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Očekuje se da će detalji ugovora biti završeni vrlo brzo, a Neymar bi trebao dobiti ogroman bonus za potpisivanje novog ugovora od oko 10 miliona eura.

Promo

Top Komentari

miki30
Nije nemože nego neće niti jedan klub osim PSGa toliko para bacati na godišnjem nivou za ovog tipa.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi