Neymar govorio o nastavku svoje karijere: Spreman sam da javno kažem...

Fudbaler PSG-a

Neymar govorio o nastavku svoje karijere: Spreman sam da javno kažem...

H. Zilić

Pred duel polufinala Lige prvaka protiv Manchester Citya, stigla je dobra vijest za navijače PSG-a.

Jedan od najboljih fudbalera Parižana, Brazilac Neymar blizu je produženja ugovor sa Prinčevima čime se nagađanja oko njegovog odlaska bliže kraju.

Ekspert za transfere Fabrizio Romano prenio je Neymarovu posljednju izjavu vezano za transfer.

"Spreman sam da javno kažem da sam sretan ovdje u PSG-u. Osjećam se puno bolje. Mislim da je došlo vrijeme da pokažemo svima da smo najbolji", rekao je Neymar.

Brazilac je ranije dao i izjavu za zvanični sajt PSG-a u kojoj je rekao da če se više detalja znati krajem maja.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Skocentrisani smo na sezonu i utakmice koje nas očekuju do kraja. O drugim stvarima ćemo govoriti po završetku sezone", bile su riječi Neymara.

Pored utrke za trofej u Ligi prvaka, PSG možda i iznenađujuće ima veliku borbu u Ligue 1 za titulu prvaka Francuske. Četiri kola prije kraja lider je ekipa Lillea sa 73 osvojena boda, PSG ima 72, Monaco 71, a Lyon 67 osvojenih bodova. U narednom kolu PSG će dočekati ekipu Lensa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi