Neymar rekao saigraču iz reprezentacije gdje želi nastaviti karijeru

Napušta PSG?

Neymar rekao saigraču iz reprezentacije gdje želi nastaviti karijeru

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar nalazi se u centru pažnje sportske javnosti nakon što je udario navijača.

PSG je za vikend izgubio u finalu Kupa Francuske od Rennesa, a nakon toga Neymar je sve šokirao jer je šakom u glavu udario navijača koji je bio na tribinama.

Neymara sigurno očekuje žestoka kazna, a francuski mediji prenose da bi mogao biti suspendovan na čak osam utakmica. To znači da će propustiti kraj ove, ali i početak naredne sezone.

Ipak, mediji u Španiji navode da Neymar naredne sezone neće igrati u Francuskoj, te da će se prema svemu sudeći vratiti u La Ligu. Ovaj put to neće biti Barcelona već najveći rival ovog kluba Real Madrid.

Madridski AS objavio je danas da Neymar ima veliku želju da nastavi karijeru u kraljevskom klubu, te da "pobjegne" iz PSG-a koji je prema mišljenju mnogih bio veliki promašaj za Brazilca.

Navodno, Neymar je čak svom saigraču iz reprezentacije Marcelu rekao da bi volio da budu i klupski saigrači u Real Madridu, te da ima veliku želju da pređe na Santiago Bernabeu.

Brazilac se s Kraljevima povezuje već neko vrijeme i očito da nije nemoguće da ga vidimo u dresu ovog kluba. No, pitanje je koliko će PSG tražiti novca za njega s obzirom da su ga prije dvije godine platili nevjerovatnih 222 miliona eura Barceloni.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pored madridskog portala ovu vijest objavio je i El Chiringuito TV koji je prošlog ljeta prvi objavio da će Cristiano Ronaldo preći u Juventus, ali tada im niko nije vjerovao. Čak su objavili da će taj transfer koštati 100 miliona eura, te su na kraju sve pogodili.

Da li će i ovaj put biti u pravu što se tiče Neymara i Real Madrida ostaje nam da vidimo na kraju ove sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi