Neymar: Rooney bi bio pravo pojačanje za Barcelonu

Brazilac cijeni engleskog napadača

Neymar: Rooney bi bio pravo pojačanje za Barcelonu

Već duže vrijeme se govori kako bi napadač Manchester Uniteda, Wayne Rooney mogao napustiti Old Trafford, a kao njegova naredna destinacija spominje se i Barcelona.

Brazilac Neymar je odnedavno novi igrač Barcelone, a u svom razgovoru za Sky Sports News je otkrio kako smatra da bi ovaj engleski internacionalac bio pravo pojačanje za katalonski klub.

"Wayne je jedan od igrača sa najboljom tehnikom na svijetu. Naravno da bi bio pojačanje za Barcelonu. On bi bio pojačanje za bilo koji klub u Evropi. Što se mene tiče, bilo bi kao san zaigrati sa njim", rekao je Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.