Neymar: Ruganje me motiviše

Brazilska zvijezda

Neymar: Ruganje me motiviše

Neymar reprezentativac Brazila, zemlje koja će naredne godine biti domaćin svjetskog prvenstva, otkrio je da ga motiviše ponašanje protivnika nakon prijateljskog meča sa Portugalom u utorak.

Brazilci su sa 3:1 savladali Portugalce sa 3:1 u Bostonu, a fudbaler Barceline bio je meta brojnih startova portugalskih defanzivaca, ali je i pored toga uspio sjajnim golom donijeti izjednačenje svom timu.

„Osjećam bolove, ali proći će. Vidio sam snimak na kojem mi se portugalski fudbaleri rugaju i pokazao ga Thiagu Silvi. Obično ne reagujem na provokacije. Ali, njihovi startovi su u stvari dobra stvar i motivišu i mene i moje saigrače“, rekao je Neymar. 

21-godišnji fudbaler katalonskog giganta je potom izrazio zadovoljstvo igrom Brazila u utakmici sa Portugalom. 

„Bio je ovo veliki spektakl. Porugal je odličan tim, koji igra tvrdo. Zadovoljan sam izdanjem svog tima, igrali smo dobar fudbal“, istakao je napadač Brazila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.