Neymar se ne pojavljuje na treninzima PSG-a, a sada je poznato gdje se nalazi i šta radi

Brazilac se želi vratiti u Barcelonu

Neymar se ne pojavljuje na treninzima PSG-a, a sada je poznato gdje se nalazi i šta radi

Brazilska zvijezda Neymar i ovog ljeta je glavna tema medija u Španiji i Francuskoj, a samim tim i u čitavoj Evropi koja konstantno prenosi vijesti od izvora iz pomenutih zemalja.

Nekadašnja zvijezda Barcelone očigledno ima ogromnu želju da se ovog ljeta vrati na Camp Nou stadion jer se pokajala što je prije dvije godine obukla dres PSG-a, ali stvari naravno neće ići baš tako lako.

On se u ponedjeljak trebao pojaviti na početku priprema PSG-a, ali pošto to nije učinio, klub je objavio da će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak.

Očigledno da ni to nije previše uticalo na Neymara koji je već danas 'uhvaćen' kako igra odbojku nogama na jednoj od brazilskih plaža.

Prva zvijezda Brazila na fotografijama djeluje vrlo opušteno, a čak je iskoristio priliku i da se slika sa Bellom Soaresom koji je velika zvijezda ovog sporta u Brazilu.

On očigledno odbija da se vrati u Pariz, a španski mediji već objavljuju kako je dogovorio petogodišnji ugovor sa Barcom vrijedan 400.000 funti sedmično. Ipak, prvi čovjek Katalonaca Josep Maria Bartomeu kaže kako povratak Neymara neće biti tako lako izvodiv.

"Znamo da on želi napustiti PSG, ali isto tako znamo da oni ne žele da ga puste, tako da trenutno ne možemo ništa", rekao je 56-godišnji Španac.

Također, vijesti koje dolaze kažu kako je Neymar spreman i na to da mu se plata sa 33 miliona futi smanji na 21, samo kako bi se vratio, ali teško je vjerovati da će uspjeti u toj namjeri.

Podsjetimo, Neymar je u PSG prešao na ljeto 2017. godine za rekordnih 222 miliona eura, ali u Parizu za sada nije opravdao očekivanja pa je klub u obje sezone ispadao u osmini finala Lige šampiona.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Ako ne bi kupili Grizmana i prodali Suareza i Rakitiča bI mogli uzet De Lighta i Nejmarja.Nejmara uz zamenu za Coutinha i Dembelea i doplatu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti