Leonardo: Ne mogu obećati da će Mbappe ostati

Sjajnog fudbalera želi Real

Leonardo: Ne mogu obećati da će Mbappe ostati

Pred Paris Saint-Germainom je težak period u kojem će se morati boriti s ostankom najboljih fudbalera.

Cavani, Mbappe i Neymar čine vjerovatno najubojitiji napadački trojac u Evropi i nije tajna kako je prilično veliki broj klubova koji se interesuju za njihove usluge. Odlazak Cavanija i Neymara navijači bi nekako i prežalili, ali onaj Mbappea sigurno ne bi.

Kao naredna stanica u Mbappeovoj karijeri pominje se Real Madrid, ali na Parku prinčeva čine sve kako bi ga zadržali, iako ne mogu obećati da će u tome i uspjeti.

"Nema sumnje da je Kylian mnogo važan za tim. Uvijek je raspoložen, navijači ga vole, važno je imati takvog fudbalera u svlačionici. Ipak, ne mogu obećati da će ostati u Paris Saint-Germainu", kazao je sportski direktor francuskog prvaka Leonardo, pa potom dodao:

"Prvi razlog je što ne donosim samo ja odluke u klubu, a druga je taj što ne želim da dajem obećanja za koja nisam siguran da mogu da ih ispunim."

Mladi napadač ima ugovor sa Paris Saint-Germainom koji vrijedi još tri godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi