Neymar šokirao novim potpisom
Foto - EPA

Promijenio 'ekipu'

Neymar šokirao novim potpisom

Midhat Šljivak

Brazilska zvijezda Neymar napravio je šokantan potez.

Zvijezda PSG-a odlučila je da napusti američkog proizvođača sportske opreme Nike i 1. septembra će potpisati višegodišnji ugovor sa njemačkom Pumom.

Ovu vijest je večeras objavio poznati francuski novinar Mohamed Bouhafsi i ovo je poprilično veliki transfer u svijetu proizvođača sportske opreme.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nike je tako izgubio jednu od svojih najvećih zvijezda. Uz njega su bili od 13. godine, a partnerstvo se završava nakon deceniju i po.

Puma će sasvim sigurno dobiti mnogo Neymarovim dolaskom, ali sasvim sigurno da su ovaj transfer morali dobro platiti. Visina ugovora kojeg će Brazilac potpisati nije poznata.

Top Komentari

prometej
Svaka čast naslov
3 0
Shik
Mnogo jaca informacija nego nekog igraca u ligi nacija..te takva reklama...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti