Brozović prioritet Leonarda i PSG-a?

Hrvat sve bliži napuštanju Intera

Brozović prioritet Leonarda i PSG-a?

Marcelo Brozović više nije u povlaštenom položaju kod trenera Contea, posebno nakon niza incidenata u kojima se našao van terena.

Zbog toga se sve češće piše o Brozovićevom mogućem napuštanju Intera, a sada se pojavile informacija da je PSG učinio 27-godišnjeg hvratskog veznjaka prioritetom na transfer tržištu.

Da je Brozović prioritet sportskod direktora PSG-a Leonarda tvrdi Karim Nedjari novinar uglednog L'Equipea, a isto tvrdi i le10sport.com.

S obzirom da Nerazzurri ubrzano rade na dovođenju novih igrača u vezni red, poput Sandra Tonalija i Artura Vidala, za Brozovića bi zaista moglo ostati jako malo mjesta u ekipi Intera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

A kako je Brozović narušio i svoj odnos sa navijačima Intera, ne bi čudilo da ga Inter dosta lako pusti u drugi klub. Za sada se čini da PSG sprema ponudu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi