Neymar u nedjelju slavi rođendan, ali bez prijatelja iz Barcelone

Nova glavobolja za PSG

Neymar u nedjelju slavi rođendan, ali bez prijatelja iz Barcelone

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar ljetos je odlučio napustiti Barcelonu i karijeru nastaviti u PSG-u, a pored fudbalskih ciljeva i planova imao je jasnu viziju da dolaskom u Pariz obogati i svoj društveni život.

Neymar u Barceloni nije imao mnogo prilike da se posveti noćnom životu, ali to se promijenilo dolaskom u Pariz. Brazilcu nije problem propustiti utakmicu svoje ekipe kako bi se "odmorio" ili posvetio noćnim izlascima.

Jasno je bilo da dolaskom u Pariz ovaj fudbaler želi da promijeni neke stvari, odnosno da se više zabavlja. Neymar u ponedjeljak slavi svoj 26. rođendan, a noć prije bit će održana nezaboravna zabava koju će organizovati brazilski fudbaler.

Već je najavljeno da će biti preko 50 gostiju koji će doputovati iz Brazila kako bi proslavili s Neymarom rođendan. Igrač PSG-a se potrudio i za smještaj, a francuski mediji navode da će na zabavu potrošiti oko 100.000 eura. Tu će biti njegova porodica, TV ličnosti, igrači pokera, ali i zvijezde brazilskog "Velikog brata".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na rođendanu neće biti njegovih nekadašnjih saigrača iz Barcelone koji taj dan igraju gradski derbi protiv Espanyola. Iz PSG-a će biti nekoliko igrača i očito je da nisu baš svi dobili poziv.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi