Neymar: U potpunosti sam zaljubljen u Messija

Brazilac ponosan što je u konkurenciji za Zlatnu loptu

Neymar: U potpunosti sam zaljubljen u Messija

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone Neymar u konkurenciji da večeras osvoji Zlatnu loptu.

Ceremonija dodjele Zlatne lopte za 2015. godinu počinje u 18 sati u Nyonu, a Neymar će se za ovu nagradu boriti protiv saigrača Lionela Messija, te Cristiana Ronalda. 

Prije početka večerašnje dodjele Neymar je kazao da mu je čast što je večeras u konkurenciji za ovu nagradu, zajedno sa svojim idolom Lionelom Messijem.

"Mogu reći da sam u potpunosti zaljubljen u Lionela Messija i njegov stil igre. On je postao moj idol i jedan od najboljih prijatelja. Messi i Ronaldo su bolji od ostalih i čast mi je što sam u njihovom društvu", rekao je Neymar.

Brazilac je dodao da je zadovoljan igrama koje je pružao u prethodnoj godini, te da je sretan što je s Barcelonom osvojio skoro sve titule.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sretan sam igrama u prošloj godini i važnim golovima koje sam postigao. Hvala mojim saigračima, oni su najzaslužniji što sam danas ovdje", dodao je fudbaler Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi