Neymar: Učinit ću sve da se zagrijem

Brazilci trenirali

Neymar: Učinit ću sve da se zagrijem

Fudbalski reprezentativci Brazila trenirali su na stadionu AFG Arena, a prije treninga održana je i press konferencija.

Na press konferenciji pojavili su se selektor Mano Menzes, Sao Paulov Lucas, te Santosov mladi napadač Neymar.

"Ovo je početak priprema za Olimpijadu, ali ovdje neće igrati olimpijski tim (23 godine), nego naš najbolji, bez obzira na godine".

"U nedjelju sam igrao utakmicu u gradu koji je 400 km od Sao Paola, pa sam onda imao let za Frankfurt, a iz Frankfurta za Cirih. Jako sam umoran", kazao je Lucas, koji je dodao kako je bio umiješan u problem s klubom i Brazilskim nogometnim savezom.

Naime, trener ga je tražio da u utakmici prije ove zaradi treći žuti karton kako ne bi morao putovati na ovu utakmicu s BiH. Sada Savez tuži njegovog trenera, a Lucas je odbio o svemu tome pričati.

Najveća opasnost golmanima Zmajeva sasvim sigurno će biti sjajni napadač Santosa, Neymar, kojem najveći problem zadaje vrijeme u Švicarskoj.

Naime, brazilske kolege u St.Gallenu su nam rekle da Neymar nikako ne podnosi zimu, te da je u St.Gallenu za njega prehladno, no istakao je da će učiniti sve kako bi se dobro utoplio.

"Učinit ću bilo šta, samo da se zagrijem", istakao je Neymar.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.