Neymar: Za mene postoji samo jedan vezni igrač na svijetu

Za Brazilca ne postoji bolji od Inieste

Neymar: Za mene postoji samo jedan vezni igrač na svijetu

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone, Neymar, izjavio je za španske medije da za njega postoji samo jedan najbolji vezni igrač svih vremena.

Brazilski reprezentativac izjavio je da je u svojoj karijeri imao priliku igrati sa mnogim nevjerovatnim fudbalerima, ali da je ipak samo jedan uspio ostaviti na njega nezaboravan utisak. 

"Iniesta je najbolji vezni igrač kojeg sam ikad vidio. Kažem to zbog njegovih kvaliteta i svega ostalog što posjeduje. On je neuporediv s bilo kim jer je veoma, veoma drugačiji. On posjeduje eleganciju i klasu koja ga razlikuje od ostalih", rekao je Neymar.

Španski mediji su očekivali da će riječ biti o Xaviju, ali je Neymar dodao da je Iniesta daleko bolji vezni igrač od nekadašnjeg fudbalera Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi