Iniesta želi da naplati odanost Barceloni
Foto: EPA

Traži bogat ugovor

Iniesta želi da naplati odanost Barceloni

Midhat Šljivak

Andres Iniesta kompletnu je karijeru proveo u redovima Barcelone.

Iako je poznat kao čovjek koji se van terena ne ističe mnogo, čini se kako sada ima namjeru da naplati svu dugogodišnju ljubav i vjernost Barceloni i to ogromnim ugovorom.

Iniesta će od kluba tražiti bogati ugovor, kojim bi postao jedan od najplaćenijih fudbalera, što Barceloni predstavlja veliki problem.

Oni ranije nisu imali ovakve zahtjeve od Inieste i očekivalo se da bez puno problema produži saradnju, no sada je došao u pitanje njegov ostanak na Nou Campu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostaje nam da vidimo hoće li katalonski velikan popustiti pred legendom kluba, a sigurno je da ovaj čovjek bude među najplaćenijim u klubu.

S druge strane, sigurno je da mnogi čekaju eventualni raskid ugovora Barce i Inieste, što bi predstavljalo pravo iznenađenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi